Konceptet

Vi lever i en värld, Hästvärlden, där det finns möjlighet att spendera hur mycket pengar som helst på oss själva och våra fyrhovade vänner.
För att spara pengar och värna om miljön är det mer hållbart att sälja och köpa begagnat.

På nätet finns otaliga sidor och grupper med möjlighet att köpa och sälja begagnade artiklar.
Jag gjorde flera försök att sälja och även köpa via olika grupper innan jag tröttnade på krånglet att bestämma tid för att träffas och att försöka enas om pris. Varans kvalitet var kanske inte heller som förväntat för köparen.
Jag önskade att det fanns en möjlighet att se och känna på det jag kanske ville köpa.
Möjlighet att utan dåligt samvete säga: Nej, detta är fel material/färg/modell etc. Eller lika ärligt: Ja, med ett sådant pris är detta ett klipp.
En dag i början av 2018 landade jag till slut i tanken att om det inte finns en fysisk plats där jag kan se, känna och klämma på de begagnade hästprylar jag skulle vilja köpa så får jag ordna en sådan plats. Idéen till Fyra hovar på Lister var född.
Butik Fyra hovar på Lister ger inlämnande kund möjlighet att sälja  hästprylar utan att behöva bestämma träff och förhandla om pris med eventuella köpare.
Butik Fyra hovar på Lister ger de som är intresserade av att fynda bland begagnade hästprylar möjlighet att se och känna på varorna innan man bestämmer sig.
Helt enkelt en sådan plats som jag önskade mig!
Välkomna till Fyra hovar på Lister - en butik för dig som vill köpa eller sälja begagnad utrustning för häst och ryttare.

Hört från kund

"Än en gång fina inköp. Denna gång märkesprylar till grymma priser. Supernöjda."

"Väldigt trevligt att handla när man får så mycket för pengarna."

"Har haft så mycket liggande hemma. Bra att kunna lämna det här till försäljning så att det kan komma till användning igen."