Begagnad utrustning för häst och ryttare 

tas emot för försäljning.

Inlämning sker i butiken på ordinarie öppettider. Förbered gärna genom att skriva en lista på det du vill lämna med förslag på försäljningspris.
Det som lämnas in för försäljning ska vara fritt från hästhår, noggrant rengjort och inte ha varit i kontakt med någon form av smitta.
Inlämnande kund står som ägare fram till försäljningstillfället och ansvarar därmed för att varan är lämpligt försäkrad.
Inlämnande kund bestämmer försäljningspriset i samråd med butiken. Vid försäljning får inlämnande kund 50% av försäljningspriset och butiken 50%. Utbetalning till inlämnande kunds bankkonto för såld vara sker vid sammanställning tre månader efter inlämningsdatum.
Om varan inte är såld efter tre månader ska inlämnande kund hämta varan alternativt sänka priset inom två veckor. Är varan inte såld efter prissänkning och en ny tremånadersperiod ska inlämnande kund hämta sin vara inom två veckor.
Vid respektive tremånadersperiods slut får inlämnande kund ett mail med information om sålda varor, utbetalning samt möjlighet att prissänka alternativt hämta vara.
Varor som ej prissänkts eller hämtas efter aktuell försäljningsperiod tillfaller butiken.